sitemap
LT RU EN
Iškilmingai atidarytas Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui filialas

Grigiškėse, Šviesos vidurinės mokyklos pastate, iškilmingai atidarytas Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui Grigiškių filialas.

Į Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui Grigiškių filialo atidarymą atvyko daug garbingų svečių: Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas, viršininko pavaduotojas Raimundas Dervinskas, Vilniaus aps. VPK Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Vytautas Grašys, Vilniaus aps. VPK Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato viršininkas Petras Burdelis, kiti policijos atstovai, Vilniaus miesto savivaldybės Kultūros švietimo, sporto ir jaunimo reikalų komiteto pirmininkas skyriaus Algirdas Gricius, Vaikų teisių apsaugos kontrolieriaus įstaigos patarėja Audronė Bedorf, Lietuvos Respublikos Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė, Narkotikų kontrolės departamento prie LR Vyriausybės direktoriaus pavaduotojas Povilas Radzevičius, Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktorius Juras Požela, LR Vidaus reikalų ministerijos Viešojo saugumo departamento Analizės ir probleminių tyrimų skyriaus vedėjo pavaduotojas Ernestas Trunovas, Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos Teisės fakulteto dekanas Raimondas Kalesnykas ir kt. svečiai.
Vilniaus aps. VPK Viešosios tvarkos valdybos Prevencijos skyriaus vyresnioji specialistė Tatjana Černiavskienė pasveikino visus susirinkusius su šia gražia švente ir palinkėjo, kad šis klubas vaikams būtų antri jaukūs namai, kur būtų daug šilumos, jaukumo, kur vaikai sulauktų daug įvairios pagalbos. T. Černiavskienė padėkojo visiems, kas palaikė šią gražią ir labai reikalingą iniciatyvą - įkurti šį filialą.
Viršininkas Kęstutis Lančinskas pažymėjo, kad prieš aštuonerius metus įkurto Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui veikla pasiteisino. Policijos pareigūnai, dalyvaudami vaikų ir jaunimo klubo veikloje, organizuoja ir vykdo visuomenei labai naudingą darbą – ankstyvąją nusikaltimų prevenciją. Vienas didžiausių įstaigos pasiekimų yra darbo metu sukurtas ir veikiantis institucijų bendradarbiavimo tinklas. Jo manymu, klubo veikla tai negatyvių priežasčių šalinimas ir tik kartu dirbdami su partneriais, savivaldybe, visuomeninėmis organizacijomis, rėmėjais galima pasiekti teigiamų rezultatų. Policijos vadovas pakvietė visus dirbti kartu ir palinkėjo ilgo bei sėkmingo gyvenimo klubui. Susirinkusiems svečiams koncertavo Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui atstovai. 

Viešųjų ryšių poskyris
Birželio 23-iosios g. 10, Vilnius
Tel. 271 6162
El. paštas vilnius.vpk.rvp@vrm.lt