sitemap
LT RU EN
Mėnraštis. 2019 birželis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui

Birželis mus išties džiugino nuostabiomis saulėtomis dienomis. Tokiu metu tūnoti patalpoje turbūt norisi mažiausiai, todėl su malonumu laiką leidome gryname ore, tai ne tik maloniau, bet ir veiklos efektyvesnės.

Kai už lango geras oras, sportuoti lauke tikras malonumas! Du kartus į savaitę drauge su treneriu Mantvydu vyko sportas.

Kad ir kaip bebūtų gaila, šį mėnesį  atsisveikinome su savanoriu Tarasu. Paskutinę savanoriavimo dieną savanoriui surengėme gražią atsisveikinimo popietę, kurios metu tarėme nuoširdų ačiū už aktyvumą, bendradarbiavimą, asmenines iniciatyvas ir kartu praleistas gražias akimirkas, linkėjome jam sėkmingo tolimesnio kelio ir žadėjome dar pasimatyti. Savanoris buvo dėkingas už gražų laiką, smagias dienas, pasidžiaugė,  jog turėjo tarsi didelę ir šiltą šeimą, tikino, kad būtinai dar sugrįš į Lietuvą ne kartą.

Šį mėnesį turėjome galimybę susipažinti su studente Lolita, kuri praktikos metu nestigo naujų idėjų bei įdomių prevencinių veiklų. Užsiėmimai vaikams padėjo geriau suvokti įvairias gyvenimo situacijas, lavino atmintis, pastabumą, vaizduotę.

Paminėjome seną, pagoniškas tradicijas išsaugojusią, Joninių šventę. Vaikai kas po vieną, kas grupėmis ruošėsi šios šventės pristatymui. Originaliausi pristatymai buvo įvertinti aukščiausiais taškais ir savaitės gale įrašyti į pasiekimų lentelę.

Startavo projektas "Atverk duris vasarai" prie jo prisijungė daug norinčių vaikų.

Mėnesį užbaigė šventė „Valio Vasara!”, kuri vyko Grigiškėse. Nors oras buvo ne pats tinkamiausias šventei,  tačiau klubo darbuotojai iš visos širdies pasistengė, kad renginyje visiems būtų jauku, linksma ir smagu. Šventės metu vaikams buvo suteikta galimybė iš arčiau susipažinti su kinologų veikla ir policijos tarnybinių šunų dresiravimu, pašaudyti iš lankų, pasimėgauti muzikine programa, pasmaguriauti ledais ir kitais skanumynais, pasigardžiuoti dešrainiais. Visų nuotaika buvo pakili ir šventiška!

Kviečiame prisiminti ir pasidžiaugti birželio mėnesio akimirkomis: www.facebook.com 

AJC „Bazė“ 

Liepos mėnesį išlydėjome Gabrielę siekti savo tikslų už Bazės ribų ir į darbą atlydėjome naująsias jaunimo darbuotojas Brigitą ir Agatą. Kartu su jom puolėm atnaujinti bazės įvaizdį, tarėmės, kaip turėtų atrodyti aplinka, kurioje būtų gera jaunuoliams veikti paprastus dalykus, bet ir jauku dalyvauti mūsų veiklose. Sėdome planuoti veiklų rugsėjo mėnesiui bei kurti struktūrizuotą savanorių planą. Svarstėme būdus kaip pritraukti dar daugiau jaunų žmonių į mūsų centrą, sudalyvavom pirmojoj naujosios komandos supervizijoje.

Jaunuoliai turėjo progą susipažinti su naujomis darbuotojomis Agata ir Brigita surengė susipažinimo užsiėmimus, laisvu metu bendravo su jaunuoliais, kartu tvarkė aplinką.