sitemap
LT RU EN
Mėnraštis. 2020 m. birželis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui

 

Pirmasis vasaros mėnuo džiugino nuostabiomis saulėtomis dienomis. Prasidėjus vasaros laikotarpiui, organizavome daugiau judrumo, sveikatinimo, meninio ugdymo edukacinių ir prevencinių veiklų lauke.

Linksmai ir skaniai paminėjome Tarptautinę vaikų gynimo dieną. Vaikams suteikėme bendravimo džiaugsmo, žaidėme įvairiausius žaidimus, šios dienos proga linkėjome, kad kiekviena diena būtų nepakartojama, kupina nerūpestingos vaikystės, gerų emocijų.

Kai už lango geras oras, sportuoti lauke tikras malonumas! Du kartus į savaitę drauge su treneriu Mantvydu vyko sportas.

Mėnesio viduryje kartu su vaikais pasodinome moliūgų daigus. Džiaugiamės prisidėję prie gražios akcijos sukurti dar vieną žalią edukacinę erdvę mažajame skverelyje, esančiame prie Justiniškių seniūnijos patalpų.

Atsigaivinti nuo vasaros kaitros vykome šalia klubo esančio Justiniškių fontano, žaidėme judrius žaidimus, šalia esančioje pievelėje vyko edukaciniai užsiėmimai.

Nuostabiai praleidome laiką Akropolio kino teatre visi drauge skanaudami spragėsius ir žiūrėdami filmą „Ežiukas Sonic“.

Dėkojame Vilniaus m. 6 PK pareigūnėms už prevencinę paskaitą apie „Saugią vasarą“. Pareigūnės priminė vaikams kelių eismo taisykles, informavo apie saugų elgesį kelyje, gamtoje, prie vandens telkinių. Vaikai turėjo galimybę atlikti įvairias užduotis ir taip pagilinti savo įgytas žinias.

Mėnesio gale, saulėtą penktadienio popietę, leidome laiką lauke, įdėmiai klausantis darbuotojos Ritos pasakojimo kaip reikėtų nepamiršti tykančių pavojų gamtoje – erkių ir jų platinamų pavojingų ligų ir kokių atsargumo priemonių vertėtų imtis.

Šį mėnesį klube vyko paramos maisto produktų dalinimas iš Europos pagalbos labiausiai skurstantiems asmenims.

Mėnesį tradiciškai užbaigėme vaikų gimtadieniais bei didžiuliu tortu.

Kviečiame prisiminti ir pasidžiaugti birželio mėnesio akimirkomis: www.facebook.com 

 

AJC „Bazė“

Vasaros pradžia padovanojo ne tik puikius orus, bet ir galimybę susitikti gyvai! Tuo naudodamiesi aktyviai leidome laiką lauke: žaidėme krepšinį, leidomės į nuotykių kupinus pasivaikščiojimus, daug kalbėjomės ir juokėmės. Esant nepalankioms oro salygoms organizavome filmų vakarus.

Jaunimo darbuotojai po ilgokos pertraukos vėl sudalyvavo supervizijoje, kurioje ne tik aptarėme sunkumus, iškilusius nuotolinio darbo metu, bet ir ieškojome būdų, kurie padėtų tapti dar produktyvesniais bei sustiprintų vidinę motyvaciją.

 

Atviro jaunimo centro veikla yra finansuojama iš SADM Atvirų jaunimo centrų projekto lėšų pagal sut. JFPCE-32