sitemap
LT RU EN
Svečių diena

2009 metų gegužės 18 dieną mūsų klubas klegėjo nuo į svečius atvykusių vaikų. Vaikai susirinko iš Pilaitės ir Naujininkų vidurinių mokyklų. Juos pas mus atlydėjo Vilniaus pedagoginio universiteto Socialinės komunikacijos instituto antrojo dieninio kurso studentės.

Kaip viskas prasidėjo. Merginos bendradarbiaudamos su Vilniaus miesto 6-uoju policijos komisariatu parengė projektą „Saugus laisvalaikis“. Projekto metu vaikams buvo pristatyta, kas tai yra saugi erdvė (aplinka), kokios yra kelių eismo taisyklės, kaip dirba nepilnamečių reikalų inspektoriai.

Mūsų klube vaikams buvo rodomas filmas „Vasaros poilsis Šventojoje 2008“. Po nuotaikingo ir visiems patikusio filmo žiūrėjimo, vaikai turėjo galimybę apžiūrėti klubą. Ekskursijos metu buvo aprodytos visos klubo patalpos, kur mūsų vaikai leidžia kiekvieną dieną. Svečiai supažindinti ir su klubo veikla.

Po ekskursijos sekė apibendrinamasis projekto pokalbis su vaikais. Vilniaus miesto 6 PK nepilnamečių pareigūnų veiklos grupės vyresnioji specialistė Jolita Stadalninkaitė ragino vaikus prisiminti, kaip jie elgiasi gatvėje, kaip jiems sekasi mokykloje, ar vaikai turi elgesio problemų. Į svečius atvykę vaikai buvo nusiteikę labai optimistiškai ir sakėsi neturį jokių problemų, kad mokytojai juos laiko pavyzdingais mokiniais. Džiugu buvo girdėti, kad auga nauja pavyzdinga karta.