sitemap
LT RU EN
Tėvelių susirinkimas

Pavasariškai vėjuotą gegužės 13-osios vakarą mūsų klube vyravo neįtikėtinai šilta nuotaika. Mat buvo rengiamas tėvų – vaikų susirinkimas. Smagu, matyti tiek daug džiaugsmingai nusiteikusių veidų vienoje vietoje. Tėvų susirinkimas buvo rengiamas, norint tėveliams daugiau papasakoti apie klubo veiklą. Aptartas netinkamas vaikų elgesys klube, namų darbų ruošos problemos, tėvai supažindinti su klubo siūlomais būreliais. Taip patr atnaujintos vaikų sutartys su klubu.

Susirinkimo metu sulaukta ir grįžtamojo ryšio iš tėvelių. Jie išsakė savo nuomonę apie mūsų klubo vykdomą veiklą ir pedagogų darbą. Džiaugėmės sulaukę tėvelių nuomonės ir būtinai į ją atsižvelgsime.

Džiugu paminėti ir tai, jog susirinkimo metu buvo išrinktas tėvų komitetas. Bendru susitarimu nuspręsta, kad komitetas rinksis kartą į tris mėnesius. Tėvų komitetas svarbi dalis klubo veikloje, badėsianti organizuojant įvairius renginius, sprendžiant klube kylančias problemas.  

Pasibaigus tėvų susirinkimui klube dar ilgai netilo balsai, visi dalinosi įspūdžiais, o rūpestingi tėveliai norėjo kiekvienas atskirai pasiklausti, kaip klube sekasi jo vaikui.