sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui sveikino Angelus Sargus

Spalio 3 dieną visų Vilniaus policijos klubo vaikų ir jaunimo bendruomenės narių galvose sukosi tik viena mintis, kad tik viskas tobulai pavyktų. Juk ši diena mūsų klube buvo neeilinė, šį šaltą ketvirtadienį mes šildėme policijos pareigūnų širdis, jų profesinės šventės – Angelų Sargų dienos proga.

Mintis apie šią šventė gimė klubo darbuotojų ir Vilniaus miesto 6 policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyriausiosios specialistės Jolitos Stadalninkaitės galvose. O darbai vyko visą rugsėjo mėnesį. Šiemet renginį sujungėme su prevencinių filmų „Pasveikink Angelą Sargą“ konkursu. Konkursas vyko Vilniaus miesto 5 ir 6 policijos komisariatų teritorijoje. Ir nors konkursų dalyvių nebuvo labai daug, filmai buvo itin smagūs ir kiekvienas iš jų buvo nominuotas specialiomis nominacijomis ir apdovanotas smagiomis dovanomis.

Be filmų peržiūros, renginyje taip pat skambėjo smagios dainos ir gražūs žodžiai. O renginį puošė vaikų piešiniai ir pareigūnų šypsenos. Renginyje dalyvavo Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui ir padalinio Grigiškėse vaikai, mokiniai iš Šeškinės ir V. Kačialovo mokyklų, Karoliniškių gimnazijos. Tačiau labiausiai džiaugiamės gausiu policijos pareigūnų būriu, atvykusiu iš 5 ir 6 policijos komisariatų.

 

Atsiliepimus apie šį renginį parašė ir vaikai, pateikiame keletą jų.

Artūras (10m.): „Labiausiai šiame renginyje man patiko filmai“.

Ernestas (10m.): „Man labiausiai patiko madų šou“.

Viktoras (16m.): „Man labai patiko renginys, kad daugiau tokių būtų“.

Deimantė (14m.): „Man labiausiai patiko žiūrėti į kitų sukurtus filmus. Ir dar man labai patiko stebėti policininkų reakcijas į jų darbo vaizdavimą.  Buvo linksma“

 

 

 

 

Infomaciją parengė socialinė pedagogė Agnė Verbalytė