sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 balandis

Balandžio mėnesis klubui buvo tikras pavasarinių darbų metas. Mėnesį pradėjome gražiausia pavasario švente – Velykomis. Balandžio 3 dieną klubas buvo pilnas vaikų ir jaunuolių, kurie margino margučius, vėliau su savo meno kūriniais dalyvavo margučių ridenimo varžybose. Taip pat Velykų šventė neapsiėjo ir be šventinio stalo bei dovanų. Prie policijos klubo Velykų šventės prisidėjo ESN LEU ir MRU nariai. Studentai padėjo vaikams marginti margučius, dalyvavo kartu varžybose. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po savaitėlės, pailsėjus po švenčių, policijos klubo jaunuoliai iškeliavo į pilną įspūdžių ilgą kelionę į Šiaulius. Aplankėme Indėnų muziejų, šaudėme su lankais, aplankėme Kryžių kalną, pasivaikščiojome po Šiaulių miesto centrą ir galiausiai aplankėme garsųjį Rūtos šokolado fabriką, kuriame turėjome saldainių gaminimo pamokėlę ir edukacinę ekskursiją muziejuje. Po pilnos įspūdžių dienos, rankose su savo gamybos saldainiais kelivome atgal į Vilnių. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat šį mėnesį klubo jaunimas dalyvavo jaunimo projekte Penketukas, kuriame žaidė futbolą su kitais vilniaus miesto jaunuoliais ir užėmė 3 vietą.

Ta proga, kad Vilniuje pasikeitė valdžia – buvo išrinktas naujas miesto Meras, keliavome į mero inauguraciją pasveikinti poną Remigijų Šimašių ir palinkėti gerų kadencijos metų. 

 

Kaip ir visoje Lietuvoje, taip ir pas mus, vyko akcija Darom 2015. Tvarkėme klubo aplinką, pasodinome medelių ir gėlių į vazonus, papuošėme klubo aplinką.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mėnesio pabaigoje klubo prezidentas Aleksandras Ustinovas Vilniaus apskrities vyriausiame policijos komisariate komisariatų viršininkams pristatė policijos klubo vaikams ir jaunimui veiklą, o patį paskutinį mėnesio penktadienį atšventėme balandžio mėnesio gimtadienius.

Taigi po tokio turiningo balandžio pasitinkam kitą – ne mažiau darbingą – gegužės mėnesį.