sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 birželis

Birželio mėnesis, kaip ir priklauso vasarai, buvo gana aktyvus. Birželio 1d. - ne tik diena, skelbianti vasaros pradžią, tačiau ir šventė visiems vaikams. Tai Tarptautinė vaikų gynimo diena. Šia proga klubo vaikams buvo suorganizuotos sportinės estafetės bei kvadrato varžybos, o po jų visų laukė šventinis tortas, už kurį dėkojame Maisto Bankui.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Vyresnieji,„Bazės“ jaunuoliai taip pat sportiškai paminėjo šią dieną. Jaunimas dalyvavo sporto varžybose skirtose šiai šventei, kurias organizavo Vilniaus apsk. Vyriausiasis policijos komisariatas. Jaunuoliai rungėsi krepšinio ir futbolo aikštelėse su kitų organizacijų vaikais ir jaunuoliais. Dėkojame pareigūnams už galimybę išbandyti savo jėgas krepšinio ir futbolo aikštėse bei džiaugiamės taip aktyviai ir sportiškai atidarę vasaros sezoną.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birželio mėnesį dienos centre vykdomi du užsiėmimai: kiekvieną pirmadienį vyksta meniniai užsiėmimai su dailės mokytoja Juliana, o kiekvieną savaitę pedagogas Evaldas veda vaikams dainavimo pamokėles. Taip pat vasarą policijos klube pagausėja vaikų, kadangi yra sujungti abu dienos centrai – Grigiškių padalinio vaikai lanko dienos centrą Justiniškėse.

Be to, norint smagiai pradėti vasarą, birželį vyko savaitės dieninė stovykla, kurios metu buvo organizuojamos įvairios edukacinės išvykos bei užsiėmimai.

Pirmoji diena pradėta smagia kelione į Bernardinų sodą. Parke vaikai žaidė futbolo bei tinklinio kamuoliais, mažesnieji pramogavo žaidimų aikštelėje, o vėliau turėjome iškylą Bernardinų sode bei keliavome pietauti į klubą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Antroji stovyklos diena prasidėjo sportiškai gryname ore. Vyko kvadrato varžybos, po kurių vaikai sočiai papietavo klube bei rinkosi lauke gaminti gipso kaukių, kurias kitą dieną papuoš dažais.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trečąją dieną prasidėjome edukacine išvyka į Šiuolaikinio meno centrą. Jame stovyklautojai pamatė siaurąjį namą. Pasvajojome, ar norėtumėm ir galėtumėm tokiame gyventi. Pasivaikščioję po Vilniaus senamiestį sugrįžome pietauti bei toliau pramogauti klube.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ketvirtoji diena buvo skirta beglobiams gyvūnams ir šokiams. Dieną keliavome į gyvūnų prieglaudą „Lesė“, joje savanoriai mums papasakojo apie prieglaudoje esančius gyvūnus, vaikai turėjo galimybę su jais susipažnti iš arčiau, taip pat sužinojome apie savanorystės galimybes ir supratome, kad dar sugrįšime į „Lesę“. Na o po gardžių pietų klube, šiek tiek atsipūtus mokėmės bendro klubo šokio. Po kurio visi pavargę pažaidėme stalo žaidimus ir keliavome namo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penktoji – paskutinė stovyklos diena buvo skirta kelionei į Karo technikos muziejų.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žinoma, birželio mėnesį sulaukėme ir svečių iš policijos – apsilankė 1 ir 3 Policijos komisariatų pareigūnai ir vedė užsiėmimą policijos klasėje. Taip pat klube vyko bendruomenės pareigūnų mokymai.

Birželio 26d. Bazės jaunuoliai lankėsi Sofkės organizuojamoje atviroje erdvėje, kur buvo gausu sporto užsiėmimų bei stalo žaidimų erdvės, kuriose vaikai galėjo pasirinkti įdomiausią sau veiklą.

Be to, šį mėnesį klube pasipildė savanorių gretos – dienos centre pradėjo savanoriauti savanorė Julija pagal SADM projektą.

Na o baigiantis mėnesiui vaikų dienos centro vaikai bei Bazės jaunuoliai lankėsi Akropolio Forum cinemas kino teatre ir žiūrėjo filmus Juros periodo pasaulis bei animacinį filmą apie Trolius Mumius.

Birželio mėnesį užbaigėme tradiciškai – mėnesio gimtadienių šventimu ir torto valgymu.