sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 gegužis

Gegužės mėnuo policijos klubui buvo pilnas renginių. Pirmiausia gegužės 8 dieną prekybos ir pramogų centre OZAS dalyvavome renginyje „Policija arčiau visuomenės“, kuriame turėjome galimybę susipažinti su sostinės policijos pareigūnais ir jų darbu, vyresnieji klubo lankytojai savanoriavo prie Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui stendo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Be to, gegužės mėnesį įvyko Socialinio projekto „Penketukas“ etapas – orientacinės varžybos Vilniaus senamiestyje. Po šių varžybo paaiškėjo, kad 2 vietą dalinasi „Bazė“ ir kita jaunuolių komanda „Rinktinė“ surinkusi 7 balus projekto metu.
Žinoma, ne buvo užmiršta ir klube esanti policijos klasė, kurioje vyko net du užsiėmimai su policijos pareigūnais iš 1 ir 6 policijos komisariatų.

Taip pat policijos klubo atviros jaunimo erdvės „Bazė“ jaunuoliai du kartus lankėsi Mykolo Biržiškos gimnazijoje. Vieną kartą dalyvavo gimnaizjos mokinių kūrybos poezijos vakare. Kitą kartą apsilankė gimnazistų spektaklyje „Heroinas“.  

Kaip gi pavasaris be pavasarinių darbų? Mėnesio pabaigoje klubo jaunuoliai su pedagogais draugiškai tvarkė klubo aplinką. O taip pat klubo patalpose vyko jaunųjų policijos rėmėjų mokyklėlės uždarymo šventė. 

Gegužės mėnesį klube taip pat vyko ir tėvelių šventė. Vaikai tėvams prieš šventę gamino dovanėles su dailės mokytojos Julianos pagalba, o su klubo pedagogais Evelina, Evaldu bei šokių mokytoja Margarita parengė šokius ir daineles tėvams. Po šventės susirinkusiųjų laukė vaišės ir smagus laikas kartu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Mėnesio pabaigoje LR Seime vyko Dingusiųjų be žinios vaikų dienai paminėti skirta konferencija, kurios metu buvo apdovanotas policijos klubo lankytojas Marius Vaitkevičius už gražiausią piešinį piešinių konkurse.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Na ir paskutinio pavasario mėnesio svarbiausias darbas – tinkamai pasiruošti vasarai. Policijos klubo vaikams ir jaunimui pedagogai ruošėsi kasmetinei vasaros stovyklai rašydami projekto paraišką ir ruošdami stovyklos programą.

Gegužės 29d. Klube smagiai atšventėme gegužės mėnesio gimtaidienius ir suvalgėme tortą. O  gegužės 30d. Justiniškių mikrorajone vyko kaimynų šventė, kurioje dalyvavo ir policijos klubo vaikai su pedagogais bei vyresnieji klubo jaunuoliai prisidėjo prie renginio savanoriaudami.

Dabar tik ne kantriai laukiame vasaros...