sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 gruodis

Štai ir sulaukėme paskutinio 2015 metų mėnesio. Šį mėnesį turėjome daug veiklos ir net nepastebėjome kaip greitai jis prabėgo. Mėnsis prasidėjo jaunimo dabuotojos dalyvavimu Pilaitės, Verkių ir Lazdynų seniūnijų tarpžinybiniuose susirinkimuose, kuriuose buvo pristatytas projektas „Atrask save“ ir policijos klubas bei atviras jaunimo centras „Bazė“.

Bazės jaunimas gali džiaugtis startavusiomis bokso treniruotėmis, kurias veda savanoris treneris Aleksandras iš bokso klubo. Taip pat Bazės jaunimas dalyvavo projekte „Renkuosi šypseną“, kurio uždarymo metu vykusiame protų mūšyje laimėjo 1 vietą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mažieji klubo lankytojai dalyvavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Vaikų dienos centrams organizuotame kalėdiniame renginyje, kuriame vaikus linksmino akrobatas, sveikinimo žodį tarė ministrė, o vaikai džiaugėsi gautomis dovanomis. Dalyvavome SADM organizuojamame baigiamajame renginyje „Sukurk dovaną seneliui". Klubo vaikai buvo apdovanoti ministrės padėkos raštais ir saldžiomis staigmenomis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

6PK kartu su Justiniškių vietos bendruomene organizuotoje stovykloje, kurios metu vaikai keliavo į gaisrinę, televizijos bokštą bei pramogavo boulinge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 geriausi Bazės jaunuoliai keliavo į Justiniškių vietos bendruomenės organizuotą edukacinę išvyką į Rokiškį, kurios metu pramogavo bei sužinojo apie sūrio kelią.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artėjant Kalėdoms – gerumo ir atlaidumo metui, Bazės jaunimas pagelbėjo Justiniškių seniūnijos darbuotojams išnešiodami paramą nepasiturintiems Justiniškių gyventojams. Na o kartu su Vyriausiuoju policijos komisariatu dalyvavome gerumo akcijoje „Atnešk Kalėdų laukimo džiaugsmą“, kurios metu mūsų vaikai kartu su policijos kapelionu bei pareigūnėmis lankė Vilniuje gyvenančius senyvo amžiaus žmones.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Nepamiršome ir eglės – keliavome į Justiniškių eglės įžiebimą, kurio metu žaidėme kartu su linksmais personažais, vaišinomės karšta arbata bei džiaugėmės kalėdų seneliu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metų pabaigoje, už visus 2015 metų nuopelnus ir gerus darbus apdovanojome klubo vaikus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Svarbiausia žiemos šventė – Kalėdos, buvo paminėta švente klube, kurioje vaikai šoko, dainavo, vaidino, deklamavo eiles bei džiaugėsi dovanomis nuo kalėdų senelio. O Kūčių išvakarėse visi draugiškai kaip šeima sėdėjome prie Kūčių stalo, aptarinėjome papročus, dalinomės gautus atvirukus ir vaišinomės tradiciniais kūčių patiekalais. Na ir pačioje mėnesio pabaigoje tradiciškai pasveikinome gruodžio mėnesio jubiliatus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Labai džiaugiamės, kad dar vienus metus sėkmingai užbaigėme dienos centrų projektus „Aš pats kuriu savo ateitį“ (Vilniaus policijos klube vaikams ir jaunimui) ir „Atverkime savo galimybes“ (klubo padalinyje Grigiškėse), finansuojamus iš Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Prasmingų visiems švenčių bei laimingų Naujųjų metų. Susitiksime 2016-taisiais metais!