sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 kovas

Štai ir kovas, štai ir prasidėjo pavasario linksmybės! Kovo mėnesio pradžioje Vilniaus policijos klubo vaikai ir jaunuoliai keliavo į ypatingą filmą – Arvydas Sabonis.11. Taip pat džiaugiamės, kad šį mėnesį mūsų klubo projektą dėl sportinio lavinimo socialiai remtiniems jaunuoliams atrinko ir patalpino Aukok.lt svetainėje.

Kovo 9d. Vilniaus policijos klubo jaunuoliai pradėjo dalyvauti socialiniame jaunimo projekte „Penketukas“, kurio metu jaunuoliai susirungs su dar trimis Vilniaus jaunuolių komandomis penkiose sporto šakose.

 

Kaip ir beveik kiekvieną mėnesį, taip ir kovą, mūsų klube praktiką atliko Mykolo Romerio universiteto praktikantai iš Afrikos bei viena studentė iš Vokietijos. Studentai yra būsimi socialiniai darbuotojai, drąsiai bendrauja su vaikais bei padeda klubo vaikams ir jaunuoliams tobulinti anglų kalbos įgūdžius.

Kovo mėnesį vyko paskutiniai mergaičių ir berniukų gebėjimų stiprinimo projekto užsiėmimai. Su mergaitėmis ir berniukais keliavome į filmą, taip pat vieną užsiėmimą perkėlėme į kinų restoraną, kuriame diskutavome įvairiomis temomis. Berniukai apsilankė baseine, o projekto uždarymas vyko klube žaidžiant stalo žaidimus.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Taip pat šį mėnesį prasidėjo meno užsiėmimai su dailės mokytoja. Vykusiai savaitei be patyčių paminėti meninių užsiėmimų metu buvo piešiami piešiniai apie patyčias ir draugystę. Taip pat paskaitas vedė Vilniaus apsk. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnė Rūta Jonavičienė ir Vilniaus šešto policijos komisariato pareigūnė Marina Karpukienė.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mėnesio pabaigoje Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui dalyvavo pavasarinėje Maisto banko akcijoje, kurios metu mažiausieji klubo lankytojai dalyvavo akcijos atidaryme su Nomeda Marčėnaite, o vyresnieji savanoriavo kviesdami parduotuvės lankytojus dalyvauti akcijoje.