sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 lapkritis

Lapkričio mėnesis policijos klube buvo ne mažiau darbingas nei spalis. Savanoris Rikardo iš Ispanijos Justiniškių bei Grigiškių klubuose surengė balionų lankstymo užsiėmimą. Kartu su vaikais lankstė įvairias gėles, gyvūnus ir panašiai. Kita mūsų savanorė iš Austrijos su Bazės jaunimu gamino tradicinį austrišką patiekalą. O be šių užsiėmimų abu savanoriai veda vaikams Justiniškių ir Grigiškių Anglų bei Ispanų kalbų pamokėles kiekvieną savaitę. Taip pat klubo kolektyvą mėnesiui papildė nauji MR universiteto praktikantai iš Nigerijos.

Pradžioje mėnesio klubo prezidentas, socialinė pedagogė bei jaunimo darbuotoja dalyvavo Justiniškių tarpžinybiniame susitikime, kurio metu dalinosi informacija apie klubo vaikus su specialistais.

 

Klubo prezidentas su socialiniu pedagogu kaip ir praeitą mėnesį dalyvavo mokymuose Šiauliuose, kurie  buvo skirti Vaikų dienos centrų darbuotojams.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O jaunimo darbuotoja Grigiškių klube surengė Grigiškių seniūnijos tarpžinybinį susitikimą, kurio metu su klubo socialine pedagoge pristatė klubo veiklą, aptarė bendras vaikų problemas bei pristatė projektą „Atrask save“ ir visus JGI koordinatorius. Klubo vadovas dalyvavo konkurso „Mes-policijos bičiuliai“ uždaromojo renginio komisijoje.

Iš 6 Policijos komisariato pareigūnai 2 dienas Policijos klasėje vedė užsiėmimus moksleiviams.

Lapkričio mėnesį netrūko veiklų ne tik darbuotojams, tačiau ir jaunuoliams. Mažieji keliavo į Vytauto Kasiulo dailės muziejų, kuriame vyko Kalėdinė šventė vaikams.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Klubo vaikai ir jaunuoliai dalyvavo gražioje VšĮ Savanorių centro organizuojamoje gervių lankstymo akcijoje. Vaikai prilankstė virš 200 gervių.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be to, laukiant gražiausios žiemos šventės – Kalėdų – klubo vaikai aktyviai ruošiasi šventei: užsiima rankdarbiais bei ruošiasi klube vyksiančiam Kalėdų vakarėliui, kuris vyks gruodžio 18d.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šį mėnesį vėl vyko europinės Maisto banko paramos dalinimas klube. O Bazės jaunuoliai pagelbėjo Maisto banko produktų dalinime, kuris vyko klube. Taip pat Bazės jaunuoliai dalyvavo atviroje paskaitoje-diskusijoje apie psichoaktyvias medžiagas, kurią vedė gydytoja toksikologė Gabija Dragelytė. 

šiuo metu yra vykdomas projektas Renkuosi šypseną skirtas akcijai „16 aktyvumo dienų prieš smurtą“. Šį projektą organizuoja VŠĮ Intelektas Q kartu su partneriais: S.Nėries gimnazija ir Vilniaus policijos klubu vaikams ir jaunimui. Projektas vyksta iki gruodžio 10d., o Bazės jaunuoliai sudalyvavo projekto vykdytojų – savanorių komandos pasitarime, diskusijose apie dažniausiai pasitaikančias smurto apraiškas mokykloje, dažniausiai pasitaikančias smurto apraiškas viešosiose vietose bei apie dažniausiai pasitaikančias smurto apraiškas šeimoje. Šias diskusijas vedė psichologė bei 6PK prevencijos skyriaus specialistės.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Be visų veiklų klube yra vykdomi keramikos užsiėmimai 2 kartus per savaitę – Justiniškių klube „Pažinkime molį kartu“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bei Justiniškių ir Grigiškių  centruose vyksta sporto užsiėmimai iš „Aukok.lt“ gautų lėšų.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Nepertraukiamai vykdome dienos centrų projektus „Aš pats kuriu savo ateitį“ ir „Atverkime savo galimybes“ pagal SADM vaikų dienos centrų programą  Justiniškių ir Grigiškių mikrorajonuose.

Na o mėnesio pabaigoje tradiciškai valgėme tortą ir pūtėme žvakutes tiems, kurių gimtadieniai buvo lapkričio mėnesį.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O dabar  nekantriai laukiame Kalėdų ir sniego...