sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 liepa

Birželio mėnesis, kaip ir priklauso vasarai, buvo gana aktyvus. Vasarai įpusėjus ir prasidėjus puikiems orams Policijos klubas toliau tęsia savo veiklą. Mėnesis pradėtas vadovų ir jaunimo darbuotojų susitkimu Naujojoje Vilniuje, kurį suorganizavo Jaunimo reikalų departamentas.

Kolektyvas mėnesio viduryje turėjo galimybę sudalyvauti darbo su jaunimu mokymuose Maltoje, iš kurių pasisėmė kitų šalių atstovų patirčių, galėjo pasidalinti Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui veikla bei patirtimi dirbant su jaunimu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kol darbuotojai sėmėsi naujų žinių, „Bazės“ jaunuoliai dalyvavo dviejų savaičių jaunimo stovykloje, kuri vyko Naujosios Vilnios atviroje jaunimo erdvėje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaunimui stovykla, o mažiesiems – morkų pyragas. Policijos klubo mažesnieji dalyvavo Maisto banko organizuojamame renginyje PC Panorama – didžiausias morkų pyragas. Klubo vaikai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse – kartu su meninku piešė įvairius piešinius, o vėliau gavo paragauti Rimi virtuvės šefų gaminto morkų pyrago.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Justiniškių rajone, netoli klubo, atsidarė nauja Rimi parduotuvė, kurios globojama organizacija tapo policijos klubas vaikams ir jaunimui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat liepos mėnesį 3 Policijos komisariato pareigūnai lankėsi klubo policijos klasėje.

O karštomis dienomis klubo vaikai keliavo prie ežero ir ten mėgavosi vandens pramogomis.

Na ir žinoma, tradiciškai, mėnesio pabaigoje klube šventėme liepos mėnesio gimtadienius ir pradėjome ruoštis rugpjūčio mėnesio stovyklai.