sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 rugsėjis

Ruduo policijos klube prasidėjo gražia mokslo metų pradžios švente – paminėjome klube linksmai Rugsėjo 1-ąją su vaišėmis ir žaidimais. Taip pat lankėmės Lietuvos radijo ir televizijos muziejuje, kuriame ne tik išgirdome daug istorinių faktų, bet ir pamatėme televizijos bei radijo darbo ypatumus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antrąją rugsėjo savaitę sulaukėme dviejų savanorių – merginos iš Austrijos ir vaikino iš Ispanijos. Jaunuoliai atvyko pagal Europos savanorių tarnybos programą ir savanoriaus pas mus 10 mėnesių.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rugsėjo mėneį sulaukėme studentės praktikantės iš Mykolo Romerio universiteto, kuri pravedė grožio pamokėles mergaitėms bei atliko kitas įdomias veiklas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Su atvirojo centro „Bazė“ jaunuoliais keliavome į naujų vaikų dienos centro „Atsigręžk“ patalpų atidarymą. Ten stebėjome gražų koncertą, susipažinome su centru ir jį lankančiais vaikais bei žaidėme kartu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Taip pat du centro darbuotojai turėjo galimybę pasidalinti patirtimi bei gauti naujų žinių dalyvaudami mokymuose Šiauliuose. Mokymai truko keturias dienas ir buvo skirti Vaikų dienos centrų darbuotojams. Be to, klubo jaunuoliai taip pat dalyvavo mokymuose jaunimui apie savanorystę, kurie vyko Grigiškių padalinyje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Mėnesiui slenkant į pabaigą policijos klasėje vyko užsiėmimai su 5 ir 6 policijos komisariato pareigūnais. Rugsėjo 25d. Keliavome į Naujosios Vilnios atviro jaunimo centro erdvės naujojo sezono atidarymo šventę, o tuo tarpu kiti vaikai keliavo į Impuls sporto klubą, kuriame plaukiojo baseine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepraleidome ir bendruomenės renginių. Rugsėjo 27d. jaunuolių komanda atstovavo klubą Justiniškių krepšinio turnyre.

Na ir mėnesio pabaigoje – rugsėjo 30d. – tradiciškai šventėme Rugsėjo mėnesio gimtadienius.

Net nepajutome kaip prabėgo pirmasis rudens mėnuo...