sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2015 spalis

Spalio mėnesį turėjome daug įdomios veiklos. Klubo savanoriai iš Austrijos ir Ispanijos pradėjo vesti vaikams Anglų ir Ispanų kalbų pamokas, taip pat savanoris Rikardo pristatė vaikams ir jaunuoliams Ispaniją, pasakojo apie šalies kultūrą, istoriją bei geografiją.

 

Taip pat šį mėnesį startavo keramikos užsiėmimai. Kiekvieną pirmadienį ir antradienį vaikai lipdo iš molio įvairius dirbinius, vėliau juos dekoruoja. Vaikams keramika labai paitnka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne mažai turėjome ir sporto užsiėmimų – klube vyko sporto užsiėmimai už aukok.lt portale surinktus pinigus. O dalis vaikų dalyvavo tinklinio varžybose Vilniaus Žemynos gimnazijoje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Policijso klasėje vyko 2-ojo policijos komisariato užsiėmimas vaikams. O 6-ojo policijos komisariato pareigūnė Marina pravedė vaikams prevencinę paskaitą apie vagystes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Mėnesio viduryje dalyvavome Maisto banko akcijoje, kurios metu rinkome maistą centro vaikams. Taip pat vyko europinės Maisto banko paramos dalinimas klube, bei Grigiškių centre gavome taip pat paramą. Be Maisto banko gauname paramą iš UAB „Spurgų parduotuvė“ – beveik kiekvieną dieną džiaugiamės gardžiomis spurgomis prie arbatos puodelio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Spalio mėnesį turėjome studentes praktikantes iš Mykolo Romerio universiteto, kurios suorganizavo ekskursijas į Žaislų muziejų bei Vilniaus vandenis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bazės jaunimas išklausė paskaitos apie Pirmąją pagalbą, kurią pravedė Viliaus visuomenės sveikatos biuro specialistė Natalija. O kita Vilniaus visuomenės sveikatos biuro specialistė Tamara pravedė vaikams „Protų mūšį“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artėjant Lapkričio 1d. Klubo vaikai ir jaunuoliai keliavo į kapines tvarkyti apleistų kapų prieš Visų Šventųjų dieną.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paskutinį mėnesio penktadienį klube šventėme ne tik spalio mėnesio gimtadienius, bet ir Helovyno šventę, kurios metu vaikams buvo dažomi veidai ir jie pavirto į vaiduoklius, vampyrus ir kitus siaubūnus, išbandė save baisiuose žaidimuose, o po visko laukė vaišių stalas ir diskoteka.