sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2016 Vasaris

Nuoširdžiai dėkojame Seimo nariui Rokui Žilinskui, atkreipusiam rėmėjų dėmesį į mūsų klubą ir šitaip padėjusiam pelnyti 100 eurų paramą iš UAB „Komunikacijos laikas”. Seimo narys mėnesio pradžioje aplankė klubą. Dienos centro vaikai nupynė virš 500 vienetų trispalvių apyrankių, visos apyrankės buvo išdalintos vasario 16-sios šventėje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaip ir visa Lietuva vijo žiemą iš kiemo. Grigiškių centro padalinyje buvo suorganizuota graži Užgavėnių šventė su šokiais, dainomis, blynais ir žinoma „More“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Iš karto po Užgavėnių šventėme gražią vasario šventę, tai meilės dieną. Visi gražiai pasipuošę nėrėm į meilės pinkles. Žaidėme, linksminomės, turėjome daug estafečių, viktorinų ir žinoma vaišių stalą. Visą šventę vainikavo diskoteka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Vasario pabaigoje seimo nario Roko Žilinsko padėjėjas Valentinas Grumbinas klubui paaukojo be galo daug savo rankomis užaugintų daržovių. Labai dėkojame už tokią naudingą ir reikalingą paramą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Visą vasarį ruošiamės pavasario šventėms, daug karpėme, lankstėme, piešiame. Klubas pilnai papuoštas pavasario dekoracijom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Mūsų savanorė iš Austrijos Betty dideliems ir mažiems suorganizavo Japonų kalbos pamoką. Ačiū "sansei" Magdalenai už suteiktą galimybę.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spurgų parduotuvė nepamiršo vaikų bei jaunimo ir vasario mėnesį. Gausybę spurgų pristatome į centrą pirmadieniais. Be visų veiklų klube yra vykdomi keramikos užsiėmimai 1 kartą per savaitę – „Pažinkime molį kartu“ bei vyksta sporto užsiėmimai iš „Aukok.lt“ gautų lėšų.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Vasaris Atvirame jaunimo centre “Bazė“ buvo kaip niekada pilnas pasikeitimų, iššūkių, naujų žmonių bei veiklų. Pirmiausia – naujas darbuotojų kolektyvas: darbą pradėjo nauja jaunimo darbuotoja Indrė, o kartu su ja abiem kojomis į jaunimo centro veiklas įsitraukė ir Europos savanorių tarnybos savanoris Ricardo (apie juos daugiau papasakosime kitame mūsų pasidalinime, tad būkit kantrūs). Na, o pats Policijos klubas Justiniškėse, tikrąja to žodžio prasme, apsivertė aukštyn kojomis – vaikų dienos centras persikraustė į antrą pastato aukštą, o atviras jaunimo centras savo erdvę 14 – 29 m. jaunuoliams ėmėsi kurti pirmame aukšte. Prie erdvės jaukumo ir interaktyvumo prisidėjo naujas stalo teniso stalas, seniai bežaistas stalo futbolas, spalvingi sėdmaišiai, kurie viliote vilioja ant jų prisėsti, skani arbata, sausainiai, stalo žaidimai, jaukūs pokalbiai, įvairių tipų melomanams pritaikyta muzika, šypsenos bei atmosfera, kurioje tiesiog gera būti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Naujoms veikloms vasario mėnesį nebuvo skirtas pagrindinis dėmesys, mat darbuotojams norėjosi apšilti kojas, susipažinti su jaunuoliais, pradėti megzti pasitikėjimu grįstą santykį, pakviesti naujų lankytojų, sutarti kaip kartu bus dirbama ateityje ir pradėti kurti jaunimo centro erdvę taip, kad į ją kiekvieną dieną norėtųsi grįžti.

 

AJC „Bazė“ jaunimas ir toliau lanko bokso užsiėmimus pas trenerį Aleksandrą.

 

Na o mėnesio pabaigoje tradiciškai valgėme tortą ir pūtėme žvakutes tiems, kurių gimtadieniai buvo vasario mėnesį.