sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2016 lapkritis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui 

Paskutinis rudens mėnuo prabėgo turiningai, kupinas gražių akimirkų. Dalyvavome GRITĖS 20-ojo gimtadienio namelių spalvinimo konkurse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Džiaugiamės turėdami galimybę dalyvauti socialiniam projekte „Kalėdinės vaikų svajonės“. Vaikai piešė, lipdė, klijavo ir visaip kitaip kūrė kalėdinius atvirukus. Visų atvirukų kūrėjų svajonės patalpintos tinklapyje www.saugipradzia.lt , kurias gali išpildyti kiekvienas norintis. Didžioji sumos dalis už kiekvieną atviruką bus skiriama autoriui, kad už surinktus pinigus įgyvendintų savo svajonę. Dekoruojant namelį ir kuriant atvirukus vaikams talkino Mykolo Romerio ir Lietuvos edukologijos universitetų studentai, šiuo metu klube atliekantys praktiką.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Aktyviai spalvinome „Angelus“, taip prisidedant prie gražios idėjos ruošiantis artėjančioms šventėms. Mūsų darbai puoš Justiniškių ir Viršuliškių seniūnijas, kalėdiniu laikotarpiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-11-24 vyko šaškių varžybos, kuriose dalyvavo klubo vaikų Dienos centro ir Atviro jaunimo centro „Bazė“ žaidėjai. Sveikiname dienos centro žaidėją, kuris puikiai pasirodė šiose varžybose ir užėmė 1-ąją vietą. Ateityje dar ne vieną kartą planuojame surengti šaškių turnyrus, įtraukiant ne tik pačius vaikus, bet ir jų šeimos narius ar draugus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Įvertinus vaikų rudens mokymosi rezultatus, elgesį, aktyvų dalyvavimą klubo veiklose, vaikams suorganizavome išvykas į boulingą ir kino teatrą. Vaikai liko be galo patenkinti, pažadėjo ir toliau siekti gerų rezultatų, savo elgesiu nenuvilti tiek tėvų, tiek pedagogų.

Tęsiant klubo tradiciją, lapkričio gale buvo smagiai paminėti vaikų gimtadieniai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui Grigiškių padalinys

Lapkričio mėnesį , kaip ir kiekvieną mėnesį, antradieniais turėjome bokso treniruotes su treneriu Aleksandru. Mėnesio pradžioje, svečiavomės atvirame jaunimo centre „Mes patys“, kur susitikome su Europos bokso čempionu Eimantu Stanioniu. Taip pat šį mėnesį ruošėmės „GRITE“ konkursui, kuriam reikėjo išmarginti namelį, taip pat vaikai piešė kalėdinius atvirukus akcijai „Kalėdinės vaikų svajonės“. Taip pat su vaikais intensyviai ruošėmės žiemos sezonui, karpėme snaiges, keitėme dekoracijas ant langų, lipdėme eglutės žaisliukus. Kiekvieną penktadienį gerinome savo  kulinarinius sugebėjimus, virėme cepelinus, kepėme pyragus. Šį mėnesį netrūko ir pramogų, nes su vaikais važiavome į kiną, čiužinėjome ant AKROPOLIO ledo, bei lankėmės McDonald‘s restorane. Paskutinę mėnesio dieną, viso mėnesio triūsą, vainikavome kalėdinės eglės puošimu, bei atšvęsdami mėnesio gimtadienius. Tikimės, kad ir gruodžio mėnuo bus toks linksmas ir energingas, visgi artėja šventės!