sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2016 rugsėjis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui 

Kaip ir kasmet rugsėjį pasitikome gražia švente, skirta mokslo metų pradžiai paminėti. Vaikai kartu su darbuotojais kieme ieškojo ir rinko kas auksinius lapus, kas stipruolius kaštonus ar giles, šermukšnių kekes. Prisirinkę gėrybių, kūrėme įvairius darbelius parodai. Vadovai džiaugėsi vaikų kūrybos rezultatais, įdomiausi, spalvingiausi ir originaliausi darbeliai buvo įvertinti prizinėmis vietomis. Šventę vainikavo gausus rudens gėrybių stalas. Vaikai vaišinosi vaisiais, daržovėmis, kartu su darbuotojais kepė ir ragavo patį skaniausią obuolių pyragą, spaudė šviežių vaisių sultis . Pasistiprinus vitaminų gausa,  vaikų laukė įvairios sportinės estafetės, o stipriausieji buvo apdovanoti.

Šiltą, saulėtą, rudenišką dieną aplankėme Bernardinų sodą. Grožėjomis moderniomis skulptūromis, įvairiaspalviais gėlynais, tačiau didžiausią vaikams įspūdį paliko šokantys fontanai. Pasisėmę gerų emocijų bei su šypsenomis veiduose užsukome į piceriją, pasmaguriauti gardžių picų.

Rugsėjis – saugaus eismo mėnuo. Po vasaros atostogų sugrįžę vaikai būna išsiblaškę, atpratę nuo intensyvaus eismo sąlygų, todėl ypatingas dėmesys skirtas saugiam eismui, buvo organizuojamos saugaus eismo pamokėlės. Pedagogai mokė vaikus ugdyti savisaugos jausmą, skatino, kad būtų dėmesingi, atidūs, atsargūs tiek gatvėje, tiek namuose.

Mėnesio viduryje klube lankėsi Vaiko teisių apsaugos kontrolierė iš Moldovos. Vizito metu, viešnia buvo supažindinta su įstaigos veikla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat  galime pasidžiaugti, jog po vasaros vėl sugrįžo visų mėgstamas keramikos būrelis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Kaip ir kiekvieną mėnesį nebuvo pamiršti ir vaikų gimtadieniai. Kiekvienas vaikas šia proga jubiliatams asmeniškai įteikė savo pačių darytas dovanas. 

Šį mėnesį pasibaigė III ketvirčio dienos centrų „Aš pats kuriu savo ateitį“ projektas, finansuojamas iš Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

 

Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui Grigiškių padalinys

Rugsėjo mėnesį, vaikams grįžus į mokyklą, skyrėme daug dėmesio pamokų ruošai, taip pat prasidėjo naujasis bokso treniruočių sezonas su treneriu Aleksandru. Kiekvieną trėčiadienį su vaikais darėme įvairius darbelius, padėsiancius papuošti klubą ir padaryti jį dar jaukesniu. Kervirtadieniais kartu su vaikais mėgavomės rudenine šiluma ir leidome lauke,  žaidėme stadione. O kiekvieną penktadienį vaikai mokėsi kulinarijos paslapčių kepdami bandeles ir pyragus. Tikimės, kad ir spalio mėnuo bus kupinas įspūdžių, naujų potyrių ir linksmybių.