sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2016 spalis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui 

Šiemet spalį pasitikome džiugia žinia. Spalio 10 d. Vilniaus Rotušėje „Už nuopelnus Vilniaus savivaldai“ buvo apdovanotas klubo prezidentas Aleksandras Ustinovas. Atminimo ženklą bei diplomą įteikė sostinės meras Remigijus Šimašius ir administracijos direktorė Alma Vaitkunskienė. Darbuotojų ir vaikų vardu nuoširdžiausi sveikinimai, didžiuojamės, kad turime tokį nuostabų vadovą ir linkime sėkmės tolimesniuose darbuose!

Klubo prezidentas pristatė įstaigos veiklą policijos pareigūnams iš Ukrainos. 

 

Klubo prezidentas pristatė įstaigos veiklą policijos pareigūnams iš Ukrainos. 

  

Kiekvieną savaitės pirmadienį vyko keramikos užsiėmimai. Vaikai iš molio lipdė įvairius medžių lapus, ruošėsi Helovyno šventei, gamindami mažus moliūgus. Galutinis darbelių rezultatas vaikų nenuvylė!

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

  

Trečiadieniais kartu su sporto treneriu Aleksandru vaikai aktyviai leido laiką: mankštinosi, žaidė įvairius judrius žaidimus, taip stengdamiesi palaikyti fizinę formą. 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kartu su psichologe vyko mergaičių užsiėmimai, kurių metu buvo aptariami jas dominantys klausimai.  

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spalio mėnesį klube sulaukėme dviejų studentų savanorių iš Nigerijos, kurie studijuoja Mykolo Romerio universitete, socialinį darbą. Studentai kartu su vaikais žaidė žaidimus, tobulino anglų kalbą, stengėsi geriau pažinti vieni kitus. Pedagogai kartu su studentais ir vaikais gamino rankdarbius. Originalūs ir išradingi darbai papuošė klubo patalpas. Džiaugiamės, kad bendromis pastangomis, klube gražu ir jauku. 

 

Mėnesio viduryje dalyvavome Maisto banko akcijoje, kurios metu rinkome maistą centro vaikams. Taip pat vyko europinės Maisto banko paramos dalinimas klube. 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

  

 

Šį mėnesį klube vyko Vilniaus policijos komisariatų darbuotojų kvalifikacijos tobulinimo mokymai.

 

Spalio 31 d. važiavome į klubą Grigiškėse, švęsti Helovyno šventės. Vaikų laukė linksma ir nuotaikinga programa: žaidimai, šokiai, užduotys, geriausio Helovyno kostiumo rinkimai, prizai, siurprizai ir dovanos.  Šventė tikrai pavyko, visi buvo susidomėję, linksi, laimingi ir sotūs. 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaip ir kiekvieną mėnesį nebuvo pamiršti vaikų gimtadieniai. Šia proga vadovai jubiliatams gamino tortą, o vaikai įteikė savo pačių kurtas dovanas.

 

Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui Grigiškių padalinys

Pirmąją spalio mėnesio savaitę su vaikais dar džiaugėmės ne tokiu šaltu oru, tad nemažai laiko praleidome lauke, žaidėme stadione. Visą mėnesį, kiekvieną antradienį,  tradiciškai leidome laiką su treneriu Aleksandru ir mokėmės bokso paslapčių. 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spalio mėnesį, per visus meninius užsiėmimus, labai intensyviai ruošėmės Helouvyno šventei, piešėme, karpėme, lankstėme, ėjome į mišką rudeninių lapų ir šakų papuošimams. 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat šį mėnesį tęsėme savo kulinarijos pamokėles, per kurias kepėme blynus, varškės spurgytes, pyragą.

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linksmai paminėjome Lauros ir Gintarės gimtadienius su pačių suteptu tortu, o visą mėnesį vainikavo Helouvyno šventė, kurios metu sulaukėme svečių iš Justiniškių policijos klubo. Su jais žaidėm, valgėm ir konkuravom, kieno baisesnis kostiumas.