sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2017 gegužis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui 

Gegužė − šeimos mėnuo. Ypač gražiai Motinos, Tėvo, Šeimos dienos minimos vaikų. Vaikai myli nuoširdžiai, ir sveikina savo tėvelius ne tik žodžiais , bet ir visa savo širdimi. Gražų gegužės penktadienio vakarą klube surengėme pačią vaikams brangiausią Šeimos šventę, į kurią gausiai susirinko vaikų tėveliai, seneliai, broliai ir seserys. Vaikai visą mėnesį labai aktyviai ruošėsi šiam renginiui,: įvairiomis dekoracijomis puošė klubą, deklamavo eilėraščius, dainavo, šoko, ruošė originalias dovanėles tėveliams.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegužės 11 dieną grupė vaikų kartu su lydinčiais darbuotojais puikiai leido laiką Naisiuose. Turėjome galimybę aplankyti ir pamatyti Naisių žemės, Baltų dievų skulptūrų, Inkilų, olynų, Šiaulių rajono Naisių literatūros muziejus, Baltų areną, Žemaitukų žirgyną. Išvyka suteikė vaikams daug teigiamų emocijų.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mėnesio viduryje turėjome apžvalginę ekskursiją po Vilniaus senamiestį. Gegužės 25 d. vyko tarptautinis folkloro festivalis „SKAMBA SKAMBA KANKLIAI“ MANO KIEME. Džiaugiamės turėdami galimybę dalyvauti šiame festivalyje, kuris vyko Justiniškių seniūnijos amfiteatre ir klausytis užsienio svečių bei lietuvių tradicinių dainų ir muzikos. Gegužės 25 d. Šv. Jono Bosko bažnyčioje, dalyvavome finalinio projekto „ Aš renkuosi gyvenimą“ renginyje. Gegužės 30 d. prisidėjome prie pilietinės akcijos „DOVANA LIETUVAI“. Prie Justiniškių seniūnijos sodinome gėlytes. Šį mėnesį klube vyko keramikos ir sporto būreliai. Savanoris Karolis kartu su vaikais žaidė loginius, konstravimo žaidimus, kiti savanoriai vedė anglų kalbos ir teatro užsiėmimus. Mėnesio gale valgėme didelį ir skanų tortą, vaikų gimtadienių proga. Taip paminėjome paskutinę pavasario dieną, nekantriai laukdami vasaros.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  

  

 

Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui Grigiškių padalinys

 Gegužės mėnuo vaikams buvo labai darbingas – paskutinis mėnuo mokyloje, tad atėjus į klubą daugiau pramogavome nei dirbome. Kiekvieną savaitę turėjome filmų dienas, taip pat mūsų savanorėJudit kiekvieną trečiadienį bandė išjudinti vaikus nuo protinės veiklos ir mokė juos žaisti įvairius judrius žaidimus, kurie suteikė vaikams labai daug džiaugsmo. Pirmąjį mėnesio penktdienį apsilankėme Justiniškių klube, kur vyko šeimos šventė, jos metu ir mes sudainavome dainelę tėvams. Kiekvieną ketvirtadienį mokėmės kepti vis naują pyragą, o antradienį ir penktadienį treniravomės su treneriu Aleksandru, kad vasarą sutiktume gražūs ir sveiki. Taip pat šį mėnesį jau atšilus orams labai daug laiko praleidome lauke, bei gerinome stalo žaidimų įgūdžius. Artėjant vasarai norisi pasipuošti aplinką prie klubo, tad daiginome gėles, kad kitą mėnesį jos jau galėtų puošti darželį prie klubo. Taip pat nepamiršome ir artėjančios tėvo dienos, kuriai gaminome „Geriausio tėčio“ medalius.

 

 

AJC „Bazė“

Dalis mūsų jaunimėlio ir jaunimo darbuotojos Indrė ir Simona 10 dienų praleido antrojoje jaunimo mainų „Big Questions“ dalyje Panevėžyje. Ten gilino savo žinias savęs pažinimo klausimais ir kūrė kūrybines dirbtuves vietos jaunimui.  Jaunimėlis taip pat prisidėjo prie Vaikų dienos centre vykusios šeimos šventės – dainavo bei  vedė renginį.

Be abejo kaip visada daug laiko praleidome virtuvėje, gabinome meksikietiškas tortilijas ir bananinius blynus ir labai nekantriai laukėme vasaros atostogų.