sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. 2017 sausis

 

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui 

Kiekvieni Naujieji metai atneša naujus tikslus, idėjas ir viltis. Tikimės, kad šie metai klubui bus dosnūs prasmingais darbais, turiningi sėkme, ko nesuspėjome įgyvendinti praėjusiais metais, visa tai įgyvendinsime Naujaisiais metais. Sausio mėnesį sulaukėme nuostabiai gražios žiemos. Kartu su vaikais nepraleidome progos pasimėgauti žiemos teikiamais malonumais: čiuožynėmis nuo kalniukų, pasimėtyti sniego gniūžtėmis, lipdyti sniego senių ar tiesiog pasivaikščioti mėgaujantis gamtos grožiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Nepabūgę šaltuko, sausio pradžioje, dalyvavome skulptūros „Mama..!”, šventinimo ceremonijoje, skirtai dingusiems be žinios vaikams atminti ir mažinti vaikų dingimo Lietuvoje problemą. Prisidedant prie šios misijos, pedagogai kartu su vaikais pačių megzta kepure ir šaliku aprengė mergaitės figūrėlę, siekdami ją sušildyti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Sausio 13 dieną paminėjome Lietuvos gynėjų dieną. Pasipuošę neužmirštuolių žiedais, kaip atminimo simboliu, uždegėme atminimo žvakeles, prisimindami tuos, kurie kovojo už Lietuvą ir žuvo dėl jos laisvės.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Labai džiaugiamės, kad Aukok.lt surenkama parama padeda mūsų organizacijai užtikrinti nenutrūkstamą sporto būrelį, o pagal neformaliojo vaikų švietimo programą „Pažinkime molį kartu“ tęsiamas keramikos būrelis. Be būrelių kiekvieną dieną vaikams skiriamas dėmesys judriesiems žaidimams, gimnastikai, siekiant ugdyti vaikų norą aktyviai judėti, sportuoti, didinti organizmo fizinį pajėgumą, lavinti judesius ir fizines savybes.

Šį mėnesį savanorių gretas papildė savanoris Antanas, kuris ne vienerius metus savanoriavo klube. Savanorio ilgametė patirtis ir noras dirbti darbą su vaikais, tikra pagalba vadovams šiuo metu intensyviai besiruošiantiems artėjančiam Šv. Valentino renginiui: vaikai repetuoja dainas, eilėraščius, daromos širdelių dekoracijos, mergaitės ruošia šokių numerį.

O koks mėnesis be pramogų! Vaikai džiaugėsi turėdami galimybę vieni iš pirmųjų pamatyti kino centre rodomą animacinį filmą „Balerina“.

Sausio mėnesį užbaigėm gimtadienių švente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui Grigiškių padalinys

Sausio mėnesį buvome kiek apsnūdę po visų švenčių maratono, tad dienas leidome ramiai, žūrėdami filmus, žaisdami stalo žaidimus ar dainuodami karaoke. Mėnesio pradžioje gavome dovanų stalo futbolą, tad vaikai kiekvieną vakarą mėgavosi žaidimu. Nepamiršome ir konditerijos pamokėlių, o prisivalgę gardžių pyragų nepamiršome ir pasportuoti kiekvieną antradienį su mūsų šauniuoju treneriu Aleksandru. Mėnesį užbaigėme savanorės Judit iš Ispanijos sutiktuvėmis, bei mėnesio gimtadieniais.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Atviras jaunimo centras "Bazė"

Nors Sausis mus pasitiko dideliais šalčiais, mums šalta nebuvo! Šildėmės ne tik arbata ir apsikabinimais, bet daug laiko praleidome sporto salėje ir virtuvėje. Šį mėnesį stengėmės gaminti nuadojant kuo mažiau prduktų – išsikepėm burnoje tirpstančius sausainius su šokolado kremu, morkų pyragą ir visus nustebinusius šokoladinius blynus su cukinija!

  


     

Sausio tryliktąją minėjome peržiurėję filmą “Kaip mes žaidėme revoliuciją”, o jau pabodusius kortų žaidimus pakeitėme šauniu žaidimu “Lietuva”.

Šį mėnesį taip pradėjome dirbti ne tik savo, bet ir bendruomėnės labui – pradėjome konstruoti bendruomėnės bibliotekėlę. Ji pasitarnaus ne tik mums, stiprėjant kaip komandai, bet ir visiems, norintiems skaityti, atrasti bei dalintis.