sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. Gruodis

Žiemiškasis gruodis nuo pat pirmųjų dienų į Vilniaus policijos klubą vaikams ir jaunimui bei padalinį Grigiškėse atnešė šventines nuotaikas. Kaip ir daugumoje įstaigų taip ir mūsų, vyravo šventinė nuotaika, apipinta darbais ir renginiais.

Gruodžio 3 dieną klube vyko Šaškių karaliaus turnyras. Klubo vaikai prie šaškių lentų rungtyniavo prieš Vilniaus miesto 6-ojo Policijos komisariato pareigūnėmis. Po atkaklių kovų finale susitiki klubo narė Skaistė ir pareigūnė Loreta. Šį kartą laimėjo pareigūnė, jei atiteko prizas ir Šaškių karalienės titulas. Kitais metais klubo vaikai sieks revanšo.

Gruodžio 6 dieną aktyviausi klubo vaikai ėjo į kino teatrą. Vaikai nuo 13 metų apsilankė dviejuose kino filmuose. Tai buvo paskatinimas už gerus darbus ir elgesį.

Gruodžio 8 dieną klubo vaikai Lukas, Erika, Marius ir Dovilė dalyvavo kalėdiniams pramogų parko „Kablys“ organizuotoje kalėdinėje šventėje.

Gruodžio 9 dieną klube lankėsi ypatinga viešnia – Liucina Rimgailė, keksiukų karaliene tituluojama, televizijos šou „Skonis“ dalyvė. Ji kartu su klubo vaikais gamino ir kepė bei dekoravo keksiukus, kurie buvo ypatingai.

Gruodžio 13 dieną įvyko Vaikų kalėdinis renginys, kuriam šiais metais buvo parinkta nauja, neįprasta vieta – Vilniaus miesto Pirmojo policijos komisariato patalpose. Vaikai šoko, dainavo, žaidė ir laukė dovanų. Renginys buvo labai smagus ir linksmas.

Gruodžio 17 dieną klubo vaikai lankėsi prekybos centro Oze. Čia jie kepė sausainius ir smagiai leido laiką. Taip pat šią dieną klubo socialinė pedagogė Agnė gavo jaunimo darbuotojos sertifikatą.

Gruodžio 19 dieną klube vaikai susėdo prie šventinio Kūčių stalo. Valgėme tradicinius patiekalus, žaidėme žaidimus ir klausėmės kalėdinių dainų.

Gruodžio 20 dieną su vaikais kepėme šventinius kepinius – sausainius ir kūčiukus. Vaikai savo pasigamintus skanėstus parsinešė namo ir pavaišino jais tėvus.

Gruodžio mėnesį pasibaigė IV ketvirčio dienos centrų projektai „Aš pats kuriu savo ateitį“ ir „Atverkime savo galimybes“, finansuojami iš Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

  

Informaciją parengė socialinė pedagogė Agnė Verbalytė