sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. Vasaris

Paskutinis žiemos mėnuo – trumpasis vasaris savo veikla buvo įdomus ir prasmingas Vilniaus policijos klube vaikams ir jaunimui bei padalinyje Grigiškėse.

Vasario pirmosiomis dienomis klube ir padalinyje Grigiškėse prasidėjo projekto „Sportinis lavinimas socialiai remtiniems vaikams“ veikla. Vieną kartą per savaitę vyksta po užsiėmimą abiejuose klubuose. Vaikai noriai lanko šį būrelį.

Klubo socialinės pedagogės dalyvavo Justiniškių mikrorajono tarpžinybiniame susirinkime, kurio metu vyksta dalinimasis informacija apie klubo vaikus. Susirinkime dalyvauja Vilniaus miesto 6-ojo Policijos komisariato, Socialinės paramos centro, Vaiko teisių apsaugos skyriaus ir Justiniškių mikrorajono mokyklų atstovai.

Vasario 14 dieną klube vyko smagi Valentino dienos šventė. Šventėje dalyvavo ne tik abiejų klubų vaikais bet ir svečiai iš dienos centro „Atsigręžk“. Šventės metu buvo daug juoko, šypsenų, dainų ir geros nuotaikos. Gražiu šventės akcentu tapo MB „Amaya“ padovanotas šokolado fontanas. 3kg karšto šokolado buvo sunaikinti per keliolika minučių. Esame dėkingi už šį saldų siurprizą.

Vasaro mėnesį darbuotojai aktyviai dalyvavo įvairiuose mokymuose, o Grigiškių klube ir toliau vyko gražinimo darbai.

Labai džiaugiamės, kad vasario mėnesį į klubo kolektyvą įsiliejo nauja praktikantė Violeta, kuri greitai rado kontaktą su vaikais ir noriai ėmėsi vykdyti grožio ir higienos užsiėmimus Justiniškių klube.

Primename, kad Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui puslapyje www.aukok.lt renka lėšas sporto būreliui finansavimui. Paaukoti galima paspaudus ant šios nuorodos: https://www.aukok.lt/Projektai/Sportinis-lavinimas-socialiai-remtiniems-vaikams

 

 

Informaciją parengė socialinė pedagogė Agnė Verbalytė