sitemap
LT RU EN
2021 m. kovo mėnraštis

Vilniaus policijos klubas vaikasm ir jaunimui

 

Štai ir pirmasis pavasario mėnuo – kovas! Tirpsta sniego ir ledo likučiai. Saulė kyla vis aukščiau, šviečia ilgiau bei šildo stipriau. Rytas ankstėja, diena ilgėja ir tamsaus paros meto darosi vis mažiau ir mažiau. Gamta nors ir iš lėto, bet jau bunda! Pasirodo pirmosios pavasario gėlės - snieguolės ir žibuoklės, girdisi vis daugiau ir įvairesnių paukščių giesmių. Toks nuostabus tas gamtos prabudimas.

Visą kovo mėnesį vaikų dienos centre buvo siūlomos įvairios veiklos, kurių metu vaikai stiprino bendravimo ir draugystės akimirkas kartu, mokėsi pagarbaus bendravimo su kitu, be žaidimų gausos, buvo organizuojamos veiklos saviraiškai ugdyti: meno terapijos, gyvenimo įgūdžių ugdymo užsiėmimai, kūrybinės užduotys, pagal poreikį vaikai galėjo savo išgyvenimais pasidalyti individualiose ar grupinėse konsultacijose.

Džiaugiamės turėdami galimybę prisidėti prie Justiniškių seniūnijos Velykinio konkurso. Šiam projektui sukūrėme velykines dekoracijas, kuriomis buvo papuošti medeliai “Šypsenų alėjoje“. Dėkojame Vilniaus miesto 2-ojo policijos komisariato bendruomenės pareigūnei Dianai Ponidzelskienei  už nuotolinę paskaitą apie patyčių, smurto prevenciją, kuri neprailgo ir buvo labai naudinga. Pasitinkant svarbiausią pavasario šventę Šv. Velykas, šeimoms buvo išdalinti šventiniai maisto daviniai, finansuojami iš Vilniaus miesto savivaldybės vaikų dienos socialinės priežiūros organizavimo lėšų.

Mėnesį užbaigėme tradicija tapusia švente – vaikų gimtadieniais.

Kviečiame prisiminti ir pasidžiaugti mūsų akimirkomis: www.facebook.com 

 

AJC „Bazė“

 

Atviro jaunimo centro veikla yra finansuojama iš SADM Atvirų jaunimo centrų projekto lėšų pagal sut. JFPCE-32