sitemap
LT RU EN
Vaikų gynimo dieną - koncertas „Skrisk, svajone“

Tarptautinę vaikų gynimo dieną estrados žvaigždės ir vaikų kolektyvai, tarp jų ir Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui atstovai, sostinės Nepriklausomybės aikštėje koncertavo vaikams iš globos namų.

         Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga ir Lietuvos Respublikos Seimo narkomanijos ir alkoholizmo prevencijos komisija pakvietė apie pusšimtį vaikų iš Lietuvos globos namų auklėtinių į šventę „Skrisk, svajone“. Vaikams be jokio atlygio koncertavo žinomi atlikėjai ir kolektyvai „Studentės“, Stano, Paulius,  Berniukų ir jaunuolių choras „Ąžuoliukas“ ir Vidaus reikalų ministerijos reprezentacinis orkestras. Kartu su patyrusiais scenos kolegomis, šventėje dalyvavo ir vaikų kolektyvai, tarp jų ir Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui nariai.
          Koncerte „Skrisk svajonė“ Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui atstovas Danielius kartu su LNK projekto „Kelias į žvaigždes 3“ dalyve Skaiste atliko dainą „Daktare, padėk“, kita klubo auklėtinė Mari dainavo dainą „Kelias pas tave“.
          Renginio metu vaikai piešė savo svajones, kurios vėliau bus perduotos naujajai Lietuvos Respublikos Prezidentei.
         Visi susirinkusieji galėjo apžiūrėti prevencinio policijos autobuso ekspoziciją, artimiau pabendrauti su policijos pareigūnais ir inspektoriumi Liūtu.

Viešųjų ryšių poskyris
Birželio 23-iosios g. 10, Vilnius
Tel. 271 6162
El. paštas vilnius.vpk.rvp@vrm.lt