sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. Rugsėjis

Mokslo metų pirmasis mėnesis prasidėjo taip pat aktyviai, kaip ir praėję vasaros mėnesiai. Mėnesio pradžioje popiete paminėjome rugsėjo 1-ąją. Dėmesys buvo vaikams, o tortas ir arbatėlė visiems.

Jau pirmąją savaitę į klubo patalpas sugrįžo Jaunieji policijos rėmėjai su 6 policijos komisariato prevencijos skyriaus vyr. specialiste Jolita Stadalninkaite. Su jais nuo pat pirmų dienų ruošėmės spalio pradžioje vykstančiam Policijos dienos renginiui.

Kadangi mokslo metų pradžioje mūsų šalyje daug dėmesio skiriama saugiam eismui ir elgesiui keliuose, su klubo vaikais lankėmės Saugaus eismo klasėje, ten prisiminėme svarbiausias ir aktualiausias vaikams kelių eismo taisykles.

Rugsėjo viduryje turėjome galimybe dalyvauti VPK organizuotame renginyje – Mokinių spartakiadoje. Klubo 5 vaikų komanda (Skaistė, Inesa, Ąžuolas, Viktoras ir Vladislav) dalyvavo sportinėse varžybose. Nors šį kartą grįžome be apdovanojimų, labai nenusiminėme, nes vadovavomės posakiu „svarbu nelaimėti, o dalyvauti“ ir kitais metais vėl dalyvausime.

Tęsėme užsiėmimų ciklą „Svečiuose žymus žmogus“. Klube lankėsi šiuo metu laisvai samdomas žinomas fotografas Gediminas Bartuška. Jis vaikams pasakojo apie fotografo darbą, rodė savo nuotraukas ir apdovanojo užsiėmimo dalyvius vertingais fotografijų albumais.

Mūsų klube ir padalinyje Grigiškėse vyksta vaikų kulinarijos būrelis, jo metu vaikai gaminasi užkandžius ir desertus: kepa picas, sausainius ir t.t.

Rugsėjo paskutinėmis dienomis klubo mergaitės itin aktyviai ruošėsi madų šou, kūrė drabužius, dekoruodamos juos atšvaitais. Šviečiantys drabužiai bus pristatyti renginio, skirto Policijos dienai metu.

Rugsėjo mėnesį pasibaigė III ketvirčio dienos centrų projektas, finansuojamas iš Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

 

Nuotraukų galeriją galite rasti adresu:  https://www.facebook.com/pages/Vilniaus-policijos-klubas-vaikams-ir-jaunimui-V%C5%A1%C4%AE/153553791349388?sk=photos_albums

 

Informaciją parengė socialinė pedagogė Agnė Verbalytė