sitemap
LT RU EN
Vilniaus policijos klubo vaikams ir jaunimui mėnraštis. Sausis

Sausio mėnesį pošventinės nuotaikos ir nauji vėjai atnešė daug įdomios ir skirtingos veiklos į Vilniaus policijos klubą vaikams ir jaunimui bei padalinį Grigiškėse.

Pirmiausia, labai džiaugiamės, kad tęsiame dienos centrų projektus „Aš pats kuriu savo ateitį“ (Vilniaus policijos klube vaikams ir jaunimui) ir „Atverkime savo galimybes“ (klubo padalinyje Grigiškėse), finansuojamus iš Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Pirmosiomis sausio dienomis klube dar jautėsi šventinės nuotaikos, nes sausio 7 dieną dvi klubo komandos dalyvavo Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato organizuotame boulingo turnyre. Vieną iš komandų: Skaistė, Viktoras, Ąžuolas, Erikas ir Vladislav nugalėjo turnyre, o Skaistė dar tapo ir geriausia žaidėja merginų tarpe.

Tą pačią dieną klubo prezidentas Aleksandras dalyvavo Vilniaus miesto 2 policijos komisariato veiklos ataskaitos pristatyme. Džiaugiamės, kad atakaitoje buvo daug kalbama apie mūsų klubą. Tai rodo mūsų svarbą Grigiškių mikrorajone.

Sausio 8 dieną, vaikai dalyvavo NVO vaikams konfederacijos organizuotame „Vaikų žvaigždyno“ renginyje, kuris vyko Kongresų rūmuose. Renginio metu stebėjome Lietuvos Simfoninio orchestro repeticiją, dalyvavome interaktyvioje muzikos pamokoje bei gavome smagių dovanų.

Vilniaus policijos klube vaikams ir jaunimui sausio mėnesį sėkmingai vyko, ir deja, pasibaigė Dingusių žmonių šeimos paramos centro finansuoto projektų „Berniukų gebėjimų stiprinimas Lietuvoje“ užsiėmimai. Sausio mėnesį Aleksandras su berniukais gamino meninius darbelius, kepė kepsnius, o projektą užbaigė pietumis picerijoje.

Kol berniukai dalyvavo projekto užsiėmimuose, mergaitės irgi neliko nuskriaustos. Mergaitės Vilniaus policijos klube vaikams ir jaunimui gamina skanius desertus, o Grigiškių padalinyje kiekvieną penktadienį veikia grožio salonas.

Klubo savanorės rumunė Simona ir ispanė Ruth su vaikais pradėjo gaminti meninius darbelius, kurios atėjus pavasariui planuoja parduoti ir surinkti lėšų kilniams tikslui – vaikų burnos higienos priemonėms įsigyti.

Sausio pabaigoje vaikams meninį užsiėmimą vedė dailininkas iš Švenčionių.

Džiaugiamės klubo pasiekimais puslapyje www.aukok.lt. Nuo gruodžio vidurio iki sausio pradžios surinkome daugiau kaip 1200 Lt., tai leis mums keturis mėnesius vykdyti sporto užsiėmimus. Sausio mėnesį vyko parengiamieji darbais, buvo ieškomas treneris, planuojami užsiėmimai. Nuo vasario mėnesio pradedama vykdyti ši veikla.

Sausio mėnesį darbuotojai aktyviai dalyvavo įvairiuose mokymuose, o Grigiškių klube ir toliau vyko gražinimo darbai.

Labai džiaugiamės, kad sausio menėsį į svečius užsuko buvę klubo nariai: Ričardas ir Aleksandra. Džiaugiamės jais ir jų gyvenimo pokyčiais!

Primename, kad Vilniaus policijos klubas vaikams ir jaunimui puslapyje www.aukok.lt renka lėšas sporto būreliui finansavimui. Paaukoti galima paspaudus ant šios nuorodos: https://www.aukok.lt/Projektai/Sportinis-lavinimas-socialiai-remtiniems-vaikams

 

 

Informaciją parengė socialinė pedagogė Agnė Verbalytė